Špenátový bonbón
Už teď na jaře roste mladý špenát a zasévat ho můžeme i během roku do květináčů na balkóně a užívat si ho od jara do podzimu. Syrový špenát chutná nádherně oříškově. Přitom v kombinaci s ovocem je mnohem víc stravitelný než oříšky. Obzvlášte lahodný je v kombinaci s datlí. Výborně vyrovnává její přesladkou chuť.

CO POTŘEBUJEME?
- špenátové listy
- nejlépe čerstvé a bio datle z Tunisu (dobré jsou ale i ty levnější Íránské nebo naopak dražší velmi kvalitní datle Medjoul)

JAK NA TO?
Stačí si tedy vzít datli, zabalit ji do čerstvých mladých špenátových listů a vložit do úst. Pak pořádně obojí rozžvýkat a v ústech promíchat. Je to velice chutná kombinace, která vás překvapí.


KATEGORIE RECEPTŮ

JÁDRO JEMNÉHO RAW
- další kategorie receptů: OMÁČKY, POMAZÁNKY A PESTA, NÁPOJE, SVÁTEČNÍ JÍDLA a mnoho dalšího
- exkluzivní podpora pro VIP členy
- inspirativní týdenní jídelníčky
Jádro Jemné Raw
JIŽ BRZY!

E-BOOK ZDARMA

PŘÍBĚH JEMNÉHO RAW

Protože jsem tehdy nenašla recepty, které by vyhovovaly jemnějšímu trávení a jednoduchému přístupu k jídlu, tvořila jsem si své a postupně se z toho vylíhlo tzv. Jemné Raw: styl jemných kombinací a vnímání těla. ...číst dál
Přeji dobrou chuť!
A dejte vědět, jak vám pokrm lahodil, i jak se vám recept povedl:) Budu ráda za vaši odezvu i zprávu a třeba i sdílení receptu s přáteli.
Pokud byste chtěli další čerstvé recepty, přihlaste se ke komunitě na Facebooku nebo k odebírání novinek.
Pokud si přejete naučit se, jak tu přírodu správně jemně nakrájet, smíchat, sušit, máčet, kombinovat, a jiné vychytávky, dejte mi vědět.
A jestli potřebujete vědět, kde si nakoupit kvalitní a zároveň cenově dostupné suroviny, napište mi, pošlu vám své tajné tipy 🙂