Špenátový bonbón

Už teď na jaře roste mladý špenát a zasévat ho můžeme i během roku do květináčů na balkóně a užívat si ho od jara do podzimu. Syrový špenát chutná nádherně oříškově. Přitom v kombinaci s ovocem je mnohem víc stravitelný než oříšky. Obzvlášte lahodný je v kombinaci s datlí. Výborně vyrovnává její přesladkou chuť.

CO POTŘEBUJEME?

  • špenátové listy
  • nejlépe čerstvé a bio datle z Tunisu (dobré jsou ale i ty levnější Íránské nebo naopak dražší velmi kvalitní datle Medjoul)

JAK NA TO?

Stačí si tedy vzít datli, zabalit ji do čerstvých mladých špenátových listů a vložit do úst. Pak pořádně obojí rozžvýkat a v ústech promíchat. Je to velice chutná kombinace, která vás překvapí. 

KATEGORIE RECEPTŮ

JÁDRO JEMNÉHO RAW

  • další kategorie receptů: OMÁČKY, POMAZÁNKY A PESTA, NÁPOJE, SVÁTEČNÍ JÍDLA a mnoho dalšího
  • exkluzivní podpora pro VIP členy
  • inspirativní týdenní jídelníčky

Jádro Jemné Raw
JIŽ BRZY!

E-BOOK ZDARMA

Chcete začít s raw stravou? V tom případě mám pro vás připravený e-book, ve kterém vám prozradím několik základních kroků.

PŘÍBĚH JEMNÉHO RAW

Protože jsem tehdy nenašla recepty, které by vyhovovaly jemnějšímu trávení a jednoduchému přístupu k jídlu, tvořila jsem si své a postupně se z toho vylíhlo tzv. Jemné Raw: styl jemných kombinací a vnímání těla. ...číst dál

Přeji dobrou chuť!

A dejte vědět, jak vám pokrm lahodil, i jak se vám recept povedl:) Budu ráda za vaši odezvu i zprávu a třeba i sdílení receptu s přáteli. 

Pokud byste chtěli další čerstvé recepty, přihlaste se ke komunitě na Facebooku nebo k odebírání novinek.

Pokud si přejete naučit se, jak tu přírodu správně jemně nakrájet, smíchat, sušit, máčet, kombinovat, a jiné vychytávky, dejte mi vědět. 

A jestli potřebujete vědět, kde si nakoupit kvalitní a zároveň cenově dostupné suroviny, napište mi, pošlu vám své tajné tipy :)

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.