Raw "bramboračka"
Bramborová polévka bez brambor, v syrové podobě, připravená místo brambor z dýně, s chutí úžasné babiččiny bramboračky. Už se vám sbíhají sliny jako mě na poctivou bramboračku s houbami, česnekem a majoránkou?

CO POTŘEBUJEME?
Bramboračka umixovaná
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)
Bramboračka bez elektriky
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)
Ochucení podle chuti a intuice:
ABSENCE OLEJE: Klasický olej v receptu chybí úplně pro nejlepší stravitelnost.
TUČNÁ VARIANTA: Velmi chutné a stravitelné je pěkně zralé avokádo. Dobrý je i kokosový panenský olej. Vyzkoušejte sami, co vám radí tělo:)

JAK NA TO?
Bramboračka umixovaná
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)
Bramboračka bez elektriky
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)
Část dýně si odeberu na kostičky ala brambor, zbytek mixuji s ostatní zeleninou.
TIPY: Velice chutná je jemnější špagetová dýně.
Pokud polévku zalijeme teplo vodou nebo zahřejeme na 45°C, bude dojem klasické vařené polévky dokonalý.

KATEGORIE RECEPTŮ

JÁDRO JEMNÉHO RAW
- další kategorie receptů: OMÁČKY, POMAZÁNKY A PESTA, NÁPOJE, SVÁTEČNÍ JÍDLA a mnoho dalšího
- exkluzivní podpora pro VIP členy
- inspirativní týdenní jídelníčky
Jádro Jemné Raw
JIŽ BRZY!

E-BOOK ZDARMA

PŘÍBĚH JEMNÉHO RAW

Protože jsem tehdy nenašla recepty, které by vyhovovaly jemnějšímu trávení a jednoduchému přístupu k jídlu, tvořila jsem si své a postupně se z toho vylíhlo tzv. Jemné Raw: styl jemných kombinací a vnímání těla. ...číst dál
Přeji dobrou chuť!
A dejte vědět, jak vám pokrm lahodil, i jak se vám recept povedl:) Budu ráda za vaši odezvu i zprávu a třeba i sdílení receptu s přáteli.
Pokud byste chtěli další čerstvé recepty, přihlaste se ke komunitě na Facebooku nebo k odebírání novinek.
Pokud si přejete naučit se, jak tu přírodu správně jemně nakrájet, smíchat, sušit, máčet, kombinovat, a jiné vychytávky, dejte mi vědět.
A jestli potřebujete vědět, kde si nakoupit kvalitní a zároveň cenově dostupné suroviny, napište mi, pošlu vám své tajné tipy 🙂