Raw "bramboračka"

Bramborová polévka bez brambor, v syrové podobě, připravená místo brambor z dýně, s chutí úžasné babiččiny bramboračky. Už se vám sbíhají sliny jako mě na poctivou bramboračku s houbami, česnekem a majoránkou?

CO POTŘEBUJEME?

Bramboračka umixovaná

- 500 g špagetové dýně (dobrá je i dumpling, případně máslová)
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)

Bramboračka bez elektriky

- 500 g špagetové dýně (dobrá je i dumpling, případně máslová)
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)

Ochucení podle chuti a intuice:

ABSENCE OLEJE: Klasický olej v receptu chybí úplně pro nejlepší stravitelnost.

TUČNÁ VARIANTA: Velmi chutné a stravitelné je pěkně zralé avokádo. Dobrý je i kokosový panenský olej. Vyzkoušejte sami, co vám radí tělo:)

JAK NA TO?

Bramboračka umixovaná

- 500 g špagetové dýně (dobrá je i dumpling, případně máslová)
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)

Bramboračka bez elektriky

- 500 g špagetové dýně (dobrá je i dumpling, případně máslová)
- kousek celeru
- 1 tyč řapíkatého celeru
- 2 stroužky česneku
- ½ střední cibule
- voda
- žampiony
- sójová omáčka Tamari
- majoránka, kmín, sůl
- čerstvý koriandr či petrželka
(koriandr dodává sladší chuť)

Část dýně si odeberu na kostičky ala brambor, zbytek mixuji s ostatní zeleninou.

TIPY: Velice chutná je jemnější špagetová dýně.

Pokud polévku zalijeme teplo vodou nebo zahřejeme na 45°C, bude dojem klasické vařené polévky dokonalý.

KATEGORIE RECEPTŮ

JÁDRO JEMNÉHO RAW

  • další kategorie receptů: OMÁČKY, POMAZÁNKY A PESTA, NÁPOJE, SVÁTEČNÍ JÍDLA a mnoho dalšího
  • exkluzivní podpora pro VIP členy
  • inspirativní týdenní jídelníčky

Jádro Jemné Raw
JIŽ BRZY!

E-BOOK ZDARMA

Chcete začít s raw stravou? V tom případě mám pro vás připravený e-book, ve kterém vám prozradím několik základních kroků.

PŘÍBĚH JEMNÉHO RAW

Protože jsem tehdy nenašla recepty, které by vyhovovaly jemnějšímu trávení a jednoduchému přístupu k jídlu, tvořila jsem si své a postupně se z toho vylíhlo tzv. Jemné Raw: styl jemných kombinací a vnímání těla. ...číst dál

Přeji dobrou chuť!

A dejte vědět, jak vám pokrm lahodil, i jak se vám recept povedl:) Budu ráda za vaši odezvu i zprávu a třeba i sdílení receptu s přáteli. 

Pokud byste chtěli další čerstvé recepty, přihlaste se ke komunitě na Facebooku nebo k odebírání novinek.

Pokud si přejete naučit se, jak tu přírodu správně jemně nakrájet, smíchat, sušit, máčet, kombinovat, a jiné vychytávky, dejte mi vědět. 

A jestli potřebujete vědět, kde si nakoupit kvalitní a zároveň cenově dostupné suroviny, napište mi, pošlu vám své tajné tipy :)

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.