Za zdravím s přírodou

Jemné raw + divoké bylinky v zimě

miniseminář s lahodnou ochutnávkou
Knihovna Doubravčice, 26. 1. 2023, 17:30-19:30

od Jany

  • proč a jak začlenit víc rostlin do zimního jídelníčku
  • jak mít až do jara dostatek léčivé zeleně na talíři
  • raw rostlinné tipy, recepty, prodej -
    sladké i slané (záviny, chipsy, sušenky Bohanky, placky...)

Těšíme se na vás 🙂
a vy se můžete těšit na:

ochutnávání,
nakupování
i hodnotné informace

od Ditky

  • divoké bylinky i v zimě + jak je lze zpracovat
  • výroba bylinné soli a medu
    na kašlo-rýmové neduhy
  • fermentace - vitamínový zdroj v zimě a posila pro tělo
  • Kde: Knihovna Doubravčice, Obecní, okr. Český Brod
  • Kdy: 26. 1. 2023, 17:30–19:30
  • Kapacita: Počet míst omezen na 10 osob!
  • Cena: 390 Kč

Rezervaci místa potvrďte přihláškou a platbou! Viz níže.

Přihláška

Odesláním přihlášky vzniká nezávazná  třídenní rezervace.
Svou účast potvrdíte zaplacením části ceny vstupného dle instrukcí, které obdržíte e-mailem. 

Díky za vaše krásné zpětné vazby!

Jana mě inspiruje svým bytím. Inspiruje mě v jemnosti a jednoduchosti. Inspiruje mě v její vynalézavosti raw jídel. Při každé návštěvě u Jany ochutnáme raw dobrůtku. Nejlepší byly jablíčkovo - pohankové sušenky, které se nám skvěle hodily na dlouhou cestu, a ještě pak i na svačinu do školy. Zajimavé je, jakou mají hutnou strukturu s velmi jemnou chutí. Taky moc ráda vzpomínám na Jančinu dýňovou pomazánku s příchutí česneku a těším se na dýňovou sklizeň a všechny ty raw slané i sladké dobroty z nich. A to vánoční cukroví od Jany..nezapomenutelné švestkové kuličky..hmm mňam. Jana byla prostě první ženou, u které jsem poznala, že se stravuje dlouhá léta syrovou stravou a pránou. Diky ní jsem pochopila, jak je syrová strava povznášející a povzbudivá. Taková je pro me Jana i její raw kuchyně.
Veronika Dozbavová
Když Jana přede mne postavila na stůl raw roládky, myslela jsem si „tak dobře, ochutnám jednu a to bude stačit "- raw dezerty byly pro mne vždy těžké, takže jsem počítala s tím, že jeden sním a budu po obědě 🙂 Ale když jsem ochutnala, musela jsem se krotit, a brát si elegantně jeden po druhém :)) To bylo to nejlahodnější raw sladké, jaké jsem kdy ochutnala ! A že jsem jedla raw dezerty v těch nejlepších rawáckých restauracích a kavárnách v Praze! Raw koláčky, roládky a sladkosti od Jany jsou přesně takové, jaké bych očekávala od zdrawé kuchyně - lehoučké, zdravé a výborné ! Neváhejte si připravit RAW podle Jany! Budete nadšeni! 🙂
Michaela Benešovánavlnachsvetla.cz
Léta jsem se potýkala s trávicími obtížemi, kvůli kterým jsem nakonec byla nucena radikálně změnit svůj jídelníček. Časem jsem vypozorovala, co mi dělá dobře a co mi naopak škodí. Mám velmi ráda sladké chutě a Janiččiny raw dobrůtky jsou pro mě pohlazením jak po těle, tak po duši. Moc se těším, až se s námi podělí o své další kouzelné recepty, abych si je mohla sama doma vyrábět podle chuti a potřeby.
Lucie El Gabbaniová