RECEPTY

Jemné Raw můžete zařadit do svého života naplno nebo jen trochu. Každý kousek čerstvého přírodního jídla tělo uvítá s radostí.

KATEGORIE RECEPTŮ

JÁDRO JEMNÉ RAW

  • další kategorie receptů: OMÁČKY, POMAZÁNKY A PESTA, NÁPOJE, SVÁTEČNÍ JÍDLA a mnoho dalšího
  • pravidelné odpovědi na otázky ve webináři
  • exkluzivní podpora pro VIP členy
  • inspirativní týdenní jídelníčky

Jádro Jemné Raw
JIŽ BRZY!

E-BOOK ZDARMA

Chcete začít s raw stravou? V tom případě mám pro vás připravený e-book, ve kterém vám prozradím několik základních kroků.

PŘÍBĚH JEMNÉHO RAW

Protože jsem tehdy nenašla recepty, které by vyhovovaly jemnějšímu trávení a jednoduchému přístupu k jídlu, tvořila jsem si své a postupně se z toho vylíhlo tzv. Jemné Raw: styl jemných kombinací a vnímání těla. ...číst dál

Reference

"Když Jana přede mne postavila na stůl raw roládky, myslela jsem si „tak dobře, ochutnám jednu a to bude stačit "- raw dezerty byly pro mne vždy těžké, takže jsem počítala s tím, že jeden sním a budu po obědě :) Ale když jsem ochutnala, musela jsem se krotit, a brát si elegantně jeden po druhém :)) To bylo to nejlahodnější raw sladké, jaké jsem kdy ochutnala ! A že jsem jedla raw dezerty v těch nejlepších rawáckých restauracích a kavárnách v Praze! Raw koláčky, roládky a sladkosti od Jany jsou přesně takové, jaké bych očekávala od zdrawé kuchyně - lehoučké, zdravé a výborné ! Neváhejte si připravit RAW podle Jany! Budete nadšeni!:)"
Michaela Benešovánavlnachsvetla.cz
"Léta jsem se potýkala s trávicími obtížemi, kvůli kterým jsem nakonec byla nucena radikálně změnit svůj jídelníček. Časem jsem vypozorovala, co mi dělá dobře a co mi naopak škodí. Mám velmi ráda sladké chutě a Janiččiny raw dobrůtky jsou pro mě pohlazením jak po těle, tak po duši. Moc se těším, až se s námi podělí o své další kouzelné recepty, abych si je mohla sama doma vyrábět podle chuti a potřeby."
Lucie El Gabbaniová
“Jana mě inspiruje svým bytím. Inspiruje mě v jemnosti a jednoduchosti. Inspiruje mě v její vynalézavosti raw jídel. Při každé návštěvě u Jany ochutnáme raw dobrůtku. Nejlepší byly jablíčkovo - pohankové sušenky, které se nám skvěle hodily na dlouhou cestu, a ještě pak i na svačinu do školy. Zajimavé je, jakou mají hutnou strukturu s velmi jemnou chutí. Taky moc ráda vzpomínám na Jančinu dýňovou pomazánku s příchutí česneku a těším se na dýňovou sklizeň a všechny ty raw slané i sladké dobroty z nich. A to vánoční cukroví od Jany..nezapomenutelné švestkové kuličky..hmm mňam. Jana byla prostě první ženou, u které jsem poznala, že se stravuje dlouhá léta syrovou stravou a pránou. Diky ní jsem pochopila, jak je syrová strava povznášející a povzbudivá. Taková je pro me Jana i její raw kuchyně.”
Veronika Dozbavová